Inge Spek

U bevindt zich hier: Home
Blog
30 nov
Ingrediënten fotograferen Hoe zet je op een speelse manier je ingrediënten neer? Ga opzoek naar een leuke en gezellige Event Styliste, koop een mooie achtergrond, zet je ingrediënten neer en schrijf ernaast wat het is en hoeveel je moet gebruiken. Succes met bakken/koken!
26 nov
Zakelijke portretten. Tijdens het fotograferen van het mannenthema voor mijn boek Feest werd ik benaderd of ik zakelijke portretten wilde nemen van de werknemers van Hotel Radison Blu in Amsterdam.
12 nov
Herfst is de mooiste tijd van het jaar! De perfecte tijd om heerlijk met mijn camera op pad te gaan en samen met deze energieke jongenman!
17 nov
Nog meer goed nieuws! Ook Blond Amsterdam wil meewerken aan mijn boek Feest!
03 nov
Na het onwijs leuke nieuws over de samenwerking met Ikea kreeg ik een dag later te horen dat Hotel Chocolat uit Londen ook wil meewerken aan mijn boek Feest. Hotel Chocolat maakt luxe en hoge kwalieteit chcoladeproducten. Hun ‘boutique’ winkel straalt één en al klasse uit en die geur van chocolade brengt je in plezierige extase! In de winkel kan je voor elke feestelijke gelegenheid en voor ieder persoon van groot tot klein, de meest uiteenlopende cadeaus vinden. Heerlijke wijnen, Balsamico azijn, chocolade lollies, Tapanades en nog veel meer.

Contact

    Willem de Zwijgerlaan 90-1
    1056 JT Amsterdam
    (06) 13 25 73 25

Nieuwsbrief