Inge Spek

U bevindt zich hier: Home Foodfotografie

Foodfotografie

Foodfotografie is ook wel culinaire fotografie. Het is een gespecialiseerde tak van fotografie Twee dingen die super belangrijk zijn voor culinaire fotografie zijn passie voor eten hebben en een goed oog voor detail.

Tijdens deze fotoshoot bij Radisson Blu Hotel in Amsterdam heeft de chefkok deze prachtige creaties gemaakt, samen met de foodstyliste hebben we alle details in beeld gebracht. Het gerecht is zonder kunstmatige mooimakers vastgelegd, het is dus puur en oprecht.

Of het nu gaat om sfeervolle foto's voor uw website, productfoto's voor een verpakking of foto's voor een kookboek dan bent u op de juiste plek beland. Ook lifestyle reportages voor bijvoorbeeld uw restaurant, sfeerimpressies of uw personeel in actie behoord tot de mogelijkheden. Staat helemaal aan het begin om bijvoorbeeld een restaurant te openen KiDesign kan ook uw complete huisstijl ontwerpen.

Samen met een foodstyliste kijken we naar hoe we uw bedrijf het beste neer kunnen zetten en een compleet eigen stijl kunnen geven. Wij laten het gerecht tot zijn recht komen en zorgen voor smakelijke foto’s die iedereen aanspreekt. Bekijk onze portfolio om een goede indruk van ons te krijgen.

Contact

    Willem de Zwijgerlaan 90-1
    1056 JT Amsterdam
    (06) 13 25 73 25

Nieuwsbrief