Inge Spek

U bevindt zich hier: Home Meeting Coolrooms Muiden

Meeting Coolrooms Muiden

Gistermiddag hadden we een belangrijke meeting bij Coolrooms in Muiden. Tijdens deze meeting is KiDesign in contact gekomen met interessante mensen die een succesvol bedrijf hebben en dit graag willen overbrengen op andere mensen. Deze meeting stond in het teken voor PA-ers, management ondersteuners en secretaresses.

Coolrooms heeft een prachtig aanbod uit verschillende hotels, borrel- en vergaderlocaties. Kijk maar eens op hun website: www.coolrooms.nl.

Via Shari zijn wij hier terecht gekomen. Haar bedrijf Shaar sponsorde het CoolRooms Secretaresse Event. Zij heeft voor deze dag een heerlijke selectie zoete lekkernijen en een verrassing voor in de goodybag verzorgd; een waardebon voor ons boek Feest.

Op drie manieren was deze middag belangrijk voor KiDesign. Ten eerste om KiDesign te presenteren als architectuur/interieur fotograaf bij Coolrooms en bij de Vergadertafel van Muiden. Daarnaast konden wij ons voorstellen als Zakelijke portret fotograaf bij alle PA-ers, management ondersteuners en secretaresses.

En ‘last but not least’ om samen met Shaar ons boek Feest te presenteren. De vele positieve reacties maakten de middag helemaal top!

Contact

    Willem de Zwijgerlaan 90-1
    1056 JT Amsterdam
    (06) 13 25 73 25

Nieuwsbrief